Pizza with Aubergine & Mergueze

Pizza with Aubergine & Mergueze
Pizza with Aubergine & Mergueze
Pizza with Aubergine & Mergueze

Description

Ingredients

  • 1 Deegbol voor pizza (zie ons recept voor Quick and Easy pizzadeeg)
  • 4 Eetlepels auberginecrème (zie ons recept voor Baba Ganouche)
  • 1 Mergueze of lamsworst
  • 50 g Verse of geraspte mozarella
  • Fijngehakte peterselie
  • Optioneel: Vonken Secret Sauce (zie ons recept voor deze onmisbare topping)

Preparation

  1. Druk de deegbol plat en strijk met vlakke handen van binnenuit tot de gewenste grootte van je pizza.
  2. Verdeel de auberginecrème over de pizzabodem, net zoals je passata zou verdelen. Bestrooi licht met mozarella.
  3. Knijp één merguezeworst uit en verdeeel in bolletjes over de pizza.
  4. Werk af met 2 lepels Vonken Secret Sauce als je van look houdt!
  5. Bak af in Vonken op minimum 400°C gedurende 90 seconden en laat even rusten nadat je de pizza eruit haalt. Werk af met verse peterselie en dien op.
  6. Laat het smaken

Is this something for you?

Delicious puff pastry pie with plums

Delicious puff pastry pie with plums

To enjoy after every meal, and easy to bake on the residual heat in the wood oven. I learned the...
Sparks Secret Sauce

Sparks Secret Sauce

Sparks Secret Sauce