Home
›
Pizza with Aubergine & Mergueze
Pizza with Aubergine & Mergueze
Pizza with Aubergine & Mergueze
Pizza with Aubergine & Mergueze
Description
Ingredients
1 Deegbol voor pizza (zie ons recept voor Quick and Easy pizzadeeg )
4 Eetlepels auberginecrème (zie ons recept voor Baba Ganouche )
1 Mergueze of lamsworst
50 g Verse of geraspte mozarella
Fijngehakte peterselie
Optioneel: Vonken Secret Sauce (zie ons recept voor deze onmisbare topping)
Preparation
Druk de deegbol plat en strijk met vlakke handen van binnenuit tot de gewenste grootte van je pizza.
Verdeel de auberginecrème over de pizzabodem, net zoals je passata zou verdelen. Bestrooi licht met mozarella.
Knijp één merguezeworst uit en verdeeel in bolletjes over de pizza.
Werk af met 2 lepels Vonken Secret Sauce als je van look houdt!
Bak af in Vonken op minimum 400°C gedurende 90 seconden en laat even rusten nadat je de pizza eruit haalt. Werk af met verse peterselie en dien op.
Laat het smaken
Is this something for you?
This website is not optimized for your browser. To enjoy the full experience of this site we advise you to visit it on a recent version of Google Chrome, Firefox or Safari.
Reset your password
We will send you an email to reset your password.
Close