Pizza met Aubergine & Mergueze

Pizza met Aubergine & Mergueze
Pizza met Aubergine & Mergueze
Pizza met Aubergine & Mergueze

Description

Ingrediënten

  • 1 Deegbol voor pizza (zie ons recept voor Quick and Easy pizzadeeg)
  • 4 Eetlepels auberginecrème (zie ons recept voor Baba Ganouche)
  • 1 Mergueze of lamsworst
  • 50 g Verse of geraspte mozarella
  • Fijngehakte peterselie
  • Optioneel: Vonken Secret Sauce (zie ons recept voor deze onmisbare topping)

Bereiding

  1. Druk de deegbol plat en strijk met vlakke handen van binnenuit tot de gewenste grootte van je pizza.
  2. Verdeel de auberginecrème over de pizzabodem, net zoals je passata zou verdelen. Bestrooi licht met mozarella.
  3. Knijp één merguezeworst uit en verdeeel in bolletjes over de pizza.
  4. Werk af met 2 lepels Vonken Secret Sauce als je van look houdt!
  5. Bak af in Vonken op minimum 400°C gedurende 90 seconden en laat even rusten nadat je de pizza eruit haalt. Werk af met verse peterselie en dien op.
  6. Laat het smaken

Is dit iets voor jou?

Heerlijk bladerdeegtaartje met pruimen

Heerlijk bladerdeegtaartje met pruimen

Om van te smullen na elke maaltijd, en gemakkelijk te bakken op de restwarmte in de houtoven. Ik leerde het...
Vonken Secret Sauce

Vonken Secret Sauce

Vonken Secret Sauce