Home
›
Pizza met Aubergine & Mergueze
Pizza met Aubergine & Mergueze
Pizza met Aubergine & Mergueze
Pizza met Aubergine & Mergueze
Description
Ingrediënten
1 Deegbol voor pizza (zie ons recept voor Quick and Easy pizzadeeg )
4 Eetlepels auberginecrème (zie ons recept voor Baba Ganouche )
1 Mergueze of lamsworst
50 g Verse of geraspte mozarella
Fijngehakte peterselie
Optioneel: Vonken Secret Sauce (zie ons recept voor deze onmisbare topping)
Bereiding
Druk de deegbol plat en strijk met vlakke handen van binnenuit tot de gewenste grootte van je pizza.
Verdeel de auberginecrème over de pizzabodem, net zoals je passata zou verdelen. Bestrooi licht met mozarella.
Knijp één merguezeworst uit en verdeeel in bolletjes over de pizza.
Werk af met 2 lepels Vonken Secret Sauce als je van look houdt!
Bak af in Vonken op minimum 400°C gedurende 90 seconden en laat even rusten nadat je de pizza eruit haalt. Werk af met verse peterselie en dien op.
Laat het smaken
Deze website is niet geoptimaliseerd voor uw browser. Om van de volledige ervaring van deze site te genieten, raden we u aan deze te bezoeken met een recente versie van Google Chrome, Firefox of Safari.
Wachtwoord opnieuw instellen
We zullen u een e-mail sturen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
Close